Posted in Lirik, My Days, OOT

Standing In The Rain

Humm, maaf. Akhir2 ini aq jadi lebih mewek dan really really in bad condition! Sbenernya udh banyak ide yg mau di salurkan di blog ini dan terpaksa menumpuk di Drafts (smape skrg udh jadi 21 drafts). Tapi, apa dayaaa…lg bener2 bad mood. Selain faktor kesehatan, di dukung jg karna ‘sesuatu’, dan juga musim ulangan!!!😦 Mana penyakit kambuh barengan lagi, komplikasi! *maklum, udh tua* Ya, inti nya cuma mau mosting lirik lagu. Lagi dan lagi. Walopun mnurut penelitian ku, stiap aq nulis lirik lagu *in english apalagi*…bakal dapet respon yg sgt minim. Ahhh….😐 Kali ini yg terkena imbas di puter2 ampe mabok di mp3 player ku adalah Jamie Scott and The Town~Standing In The Rain.

While you’re talking to me
With blood on your hands
You’re tired of being a stranger
Tied up in his plans
You’ll cry forever and all you want to know is how you ever got here
Why ain’t he loving you

Hope you just don’t stop praying when the waters fall
‘Cause standing in the rain ain’t gonna leave you dry
People say your love pure one of a kind
But standing in the rain ain’t gonna leave you dry

People say no

We all fall sometimes
Get burned sometimes
Get cut wide open
Thought you’d learn by now

So why you want to do this
Why you want to fall
Why you keep pretending
To make sense of it all

I hope you just don’t stop praying when the waters fall
‘Cause standing in the rain ain’t gonna leave you dry
So stand up feel the light
Don’t you want to see all that you’ve got inside
Your love pure one of a kind
But standing in the rain ain’t gonna leave you dry

So take the chains off your world
‘Cause they ain’t gonna do you well
Take the lock from your heart
Open it ’cause it ain’t hard
It ain’t hard

Oh woman just don’t stop praying when the waters fall
‘Cause standing in the rain ain’t gonna leave you dry
So stand up feel the light
Don’t you want to see all that you’ve got inside
Your love pure one of a kind
Standing in the rain ain’t gonna leave you dry
Said your love is one a kind
Standing in the rain ain’t gonna leave you dry

P.S: Juga di faktori oleh hujan yang terus2an mengguyur Bengkulu. Mau nyium bau tanah abis ujan g bisa, soal nya ujan kagak brenti2. Dan berharap hujan segera berenti dan membebaskan ortu ku yg terjebak banjir di Lais.🙂

23 thoughts on “Standing In The Rain

  1. @ simbok
    Iyaah, lg mellow nih…

    Ujan2an? Wahhh, mau….tp saingan aq banyak mbak di sini *liatin bocah2 tetangga*

    @ encang
    Wakakakakak….

    Ichanx udah kakek2, brarti…. *kabor sbelum di pentung*

  2. @ mbak silly
    Wogh…yg di plurk toh mbak? Mari hunting mp3 nya….

    @ eru
    Ke bengkulu aja yuuk, motrey yg sibuk ngungsi banjir….

  3. Saya masih setia sama lagu Jepang, ah!

    Playlist saya cuma ada satu yang lagu english, itu pun judulnya ‘Now or Never’nya HSM3…:mrgreen:

    Makanya mbak sakit… Ujan-ujanan, sih.😆

  4. @ bang epat
    Yukk, mka nya k sni doms…

    @ potter
    Iya doms! Harus itu…

    @ fajar
    Udah. D sana blm kah?

    @ natsume
    Huh, km ini…*geleng2 kpala*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s