Posted in Lirik, Semicurhat

Pictures of You

Humm…Pictures of You nya The Cure. Ntah kenapa today, lagu ini trus2an aq putar. Ah, cuma sharing lirik nya doang. I love it…😀

I’ve been looking so long at these pictures of you
that I almost believe that they’re real
I’ve been living so long with my pictures of you
that I almost believe that the pictures are
all I can feel

Remembering
you standing quiet in the rain
as I ran to your heart to be near
and we kissed as the sky fell in
holding you close
how I always held close in your fear
remembering
you running soft through the night
you were bigger and brighter and whiter than snow
and screamed at the make-believe
screamed at the sky
and you finally found all your courage
to let it all go

Remembering
you fallen into my arms
crying for the death of your heart
you were stone white
so delicate
lost in the cold
you were always so lost in the dark
remembering
you how you used to be
slow drowned
you were angels
so much more than everything
hold for the last time then slip away quietly
open my eyes
but I never see anything

If only I’d thought of the right words
I could have held on to your heart
If only i’d thought of the right words
I wouldn’t be breaking apart
all my pictures of you

Looking so long at these pictures of you
but I never hold on to your heart
looking so long for the words to be true
but always just breaking apart
my pictures of you

There was nothing in the world
that I ever wanted more
than to feel you deep in my heart
there was nothing in the world
that I ever wanted more
than to never feel the breaking apart
all my pictures of you

14 thoughts on “Pictures of You

  1. Salam kenal n blogers lainnya gw ada informasi penting yg harus gw sharing gak ada ruginya kalian baca ya mungkin aja berguna buat kalian semua jangan sampe jadi korban seperti kami. Jadi kira2 pada bulan September 2008 yg lalu paman gw dihubungi oleh salah seorang sales dari PT Valbury salah satu perusahaan sekuritas di Jakarta. Salesnya menawarkan produk investasi saham di BEJ kpd paman gw, kata salesnya sih (pinter ngibul) invest di saham untungnya gede bisa sampai Milyaran Rupiah keuntungannya. Karena paman gw udeh terlanjur percaya sama bullshit tuh sales, maka paman gw menginvestasikan dana Sebesar Rp 2 Milyar ke PT Valbury. Ini PT hebat ada websitenya jadi orang2 pada percaya gitu (padahal website mah gak jaminan).

    Singkatnya setelah 1 bulan tepatnya tgl 8 October 2008 BEJ ditutup dan dana paman gw yang Rp 2 M itu ludes jadi tinggal Rp 15 juta doank. Kontan paman gw pingsan dan terserang stroke, kata salesnya IHSG Hancur. Akhirnya tuh sales jadi susah banget dihubungi, disini gw menghimbau aja bagi orang2 yg udh siap bangkrut boleh deh invest di PT Valbury .

  2. @ eru
    Engg…ngg….

    @ roy
    Hummm? Hubungan nya sama The Pictures of You nya The Cure? Kalo mau ngasi tau yg begitu2, lbih baik di page Ladang Sampah, Mas/Pak.

    @ nastume Hyuga
    Siapa? The Cure itu band!!!! Omaigat nduk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s